Books

Dit is de pagina met alle boekrecensies. De boeken die worden gerecenseerd zijn meestal YA boeken; het thema is heel verschillend, van romantisch tot thriller. 

Vergif

Nadat Sophie haar hart kwijt is geraakt gaat ze die terug halen. Ze beleeft een lange reis met grote obstakels, ontmoet nieuwe mensen en vindt zelfs haar prins op het witte paard. 

Lees meer »

The Queen's Gambit

Wanneer de jonge Beth Harmon te horen krijgt dat haar moeder is overleden, wordt ze naar een weeshuis gestuurd. Ze ontmoet de conciërge van het weeshuis die goed is in schaken. Beth vind schaken interessant en gaat het ook spelen. Ze blijkt veel talent voor schaken te hebben. 

Lees meer »

Nieuwe maan

Wat een prachtig boek! Sarah Crossan heeft mij zo geraakt met dit mooie verhaal over familie en liefde. Ik ben dol op haar boeken!

Lees meer »

Van lezen leef je langer

Laatst zat ik met een paar vriendinnen te praten over boeken. Eentje zei dat ze in een maand wel 8 boeken leest. Zo veel lees ik er geen eens. Meestal 1 boek per maand, maar het schijnt dus dat je van lezen langer blijft leven. 

Lees meer »

You live longer by reading

Recently I was talking about books with a few friends. One said she reads 8 books in a month. I don't even read that many. Usually 1 book per month, but it seems that reading will make you live longer.

Lees meer »