Art

Op deze pagina, vind je verhalen over alles wat met kunst te maken heeft. Ik vertel over mijn eigen kunstwerken die ik in de afgelopen jaren heb gemaakt. Je leert over de betekenis van verschillende kunstwerken of hoe je ze zelf kan maken. Laat je inspireren op deze pagina met mooie verhalen over kunst.

Cobra Museum - Frida Kahlo & Diego Rivera: A Love Revolution

Het Cobra Museum in Amstelveen heeft een bijzondere privécollectie met kunst van Mexicaanse kunstenaars en van de inspirerende vrouw Frida Kahlo. Samen met haar man zijn ze een van de beroemdste kunstenaarsechtparen uit de geschiedenis. Hun werk is onderdeel van The Jaques and Natasha Gelman Collection of 20th Century Mexican Art and the Vergel Foundation. Het Cobra Museum laat je betoveren door de mooie Mexicaanse kunst en neemt je mee terug in de tijd van Frida Kahlo en andere kunstenaars. 

Lees meer »

Vinyl Art

Wist je dat je ook op oude vinyl platen kan schilderen. Het is leuk om te doen samen met je familie of vrienden, maar je kan het ook alleen doen. Het vergt best veel werk, maar eenmaal als je klaar bent is het eindresultaat prachtig :)

Lees meer »

Knopen potjes

Heb jij heel veel knoopjes, steentjes, kraaltjes etc. in huis? Dan kan met deze leuke potjes al je spulletjes op kleur ordenen. Super handig!

Lees meer »

Chess Heels

Oude schoenen een nieuw leven geven. Waardoor ze nog mooier worden en een unieke stijl hebben. Dat heb ik ook gedaan met 1 paar peeptoe hakken. Ik heb deze hakken omgetoverd naar schaakhakken, geïnspireerd door de beroemde Netflix serie: The Queen's Gambit. 

Lees meer »

Chess Heels - EN

Give old shoes a new life. Making them even more beautiful and having a unique style. I also did that with 1 pair of peeptoe heels. I transformed these heels into chess heels, inspired by the famous Netflix series: The Queen's Gambit.

Lees meer »

DIY: konijn in pot

Decoraties maken voor in huis, vind ik zo leuk om te doen. Het is bijna Pasen en ik heb dit leuke konijn, die zich verstopt in een bloempot gemaakt. In dit artikel vertel ik hoe je er zelf een kan maken. 

Lees meer »

Epoxy Kunst

Ooit gehoord van epoxy? Met epoxy kan je hele mooie en leuke dingen maken. Mensen maken sieraden, beeldjes en zelfs tafels ermee. Ik heb magische toverdrankjes van epoxy gemaakt. 

Lees meer »

Aquarius Girl

17 jaar geleden werd er een meisje geboren. Haar naam is Anna en haar sterrenbeeld is een Aquarius. Ik heb dit prachtige schilderij gemaakt als eindopdracht in mijn middelbare schooltijd. In dit artikel zal ik vertellen hoe ik tot het idee ben gekomen en te werk ben gegaan. 

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.