Movies/Series

Op deze pagina vind je de serie- en filmrecensies. Films of series die ik graag kijk bevatten het genre: Drama, Familie, Romantiek en Actie. Maar ook andere soorten genres zoals Animatie, Avontuur en Fantasy komen voor in de serie- en filmrecensies.

Leef je uit! Ben je nog opzoek naar een goede film? Dan ben je hier op het juiste adres. Veel leesplezier met de verschillende serie- en filmrecensies. En weet je nog een goede film of serie waar ik over moet recenseren? Laat het dan vooral weten in de reacties!

Why Women Kill

In Why Women Kill volgen we drie vrouwen in verschillende tijdperken en hun perfecte leven.... Nou zo perfect is het niet als ze erachter komen wat hun partner gedaan heeft. Deze serie zit vol humor en spanning, het geeft antwoord op die ene vraag, Why do Women Kill?

Lees meer »

Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Onze iconische koningin uit Bridgerton heeft een eigen serie. Hoe is ze eigenlijk de koningin van Engeland geworden? Wat voor persoon zit er achter deze pittige tante, zoals we haar allemaal kennen? Ga mee in een historisch avontuur over liefde en vriendschap met Queen Charlotte: A Bridgerton Story 

Lees meer »

Grease: Rise of the Pink Ladies

Na meer dan 40 jaar is Grease terug, maar dan met een compleet nieuw verhaal, The Rise of the Pink Ladies. Ga mee op avontuur met vier meiden die hun eigen iconische groep vormen, want hoe zijn de Pink Ladies eigenlijk ontstaan?

Lees meer »

Queenpins

Bezuinigen op voedsel is wat Connie en Jojo het liefste doen. Ze starten een coupon-handel en slagen erin om supermarktketens voor 40 miljoen dollar op te lichten. Al snel wordt het opgemerkt dat er veel coupons nep zijn. Twee agenten gaan op onderzoek uit om de daders te vinden...

Lees meer »

Fate: The Winx Saga - Seizoen 2

Na een tijdje wachten is daar dan eindelijk het tweede seizoen van Fate: The Winx Saga. De meiden zijn terug van het weekendje weg. De hele school is veranderd en heeft een nieuw bestuur. Daarnaast zijn er rare wezens die de leerlingen aanvallen. Een nieuw avontuur wacht voor Bloom en haar vriendinnen. 

Lees meer »

Sneakerella

De ambitieuze El heeft als droom om zijn eigen sneakers te ontwerpen. Hij krijgt de kans om zijn sneakers te vertonen aan de Sneaker Koning van New York, Darius King. Echter zitten de stiefbroers van El hem in de weg. Een origineel Cinderella verhaal in een heel ander jasje. 

Lees meer »

The Fallout

Wanneer Vada Cavell onderdeel wordt van een school shooting worstelt ze met zichzelf. Ze vind troost bij Mia die het incident ook heeft meegemaakt. Haar reis begint en ze probeert het op haar eigen manier te verwerken, maar dat gaat nog niet zo gemakkelijk. 

Lees meer »

Last Night In Soho

De jonge Eloise is aangenomen voor een mode opleiding in de Verenigde Koninkrijk. Tijdens haar avontuur verblijft ze in een huis van een oudere vrouw. Als ze gaat slapen ontwaakt ze in de jaren 60 en zit ze in het lichaam van een beeldschone zangeres genaamd Sandie. Hoe mooi het leven van Sandie ook lijkt, veranderd dit echter in een afschuwelijk lot. 

Lees meer »

Wednesday - Seizoen 1

De meeste hebben het wel al gezien op Netflix of anders op Social Media. De nieuwste serie binnen de Addams Family franchise. Dit keer staat dochter Wednewsday in de schijnwerpers. Ze wordt naar een school gestuurd voor jongeren die zichzelf de outcasts noemen. Natuurlijk sinds Wednesday gearriveerd is gebeuren er rare dingen.

Lees meer »

The School for Good and Evil

Ga mee in een magisch sprookje; Agatha en Sophie hebben een normale saai leven in Gavaldon. Dit veranderd al snel als ze naar een school worden gestuurd waar ze worden opgeleid als een sprookjesfiguur. 

Lees meer »

Spencer

Diana was een prinses geliefd bij vele mensen; Spencer gaat over Diana die een kerstweekend bij de koninklijke familie van Engeland spendeert. Ze verliest de grip op de realiteit en wordt vergezeld door een vrouw uit het verleden.  

Lees meer »

Pinocchio

Het beroemde verhaal van een houten pop die tot leven kwam, Pinocchio; nu als een live-action film. Wanneer Pinocchio tot leven komt gaat hij naar school, maar komt dan al snel in de handen van Stromboli terecht en wordt Pinocchio gebruikt om er geld mee te verdienen. 

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.