Movies/Series

Op deze pagina vind je de serie- en filmrecensies. Films of series die ik graag kijk bevatten het genre: Drama, Familie, Romantiek en Actie. Maar ook andere soorten genres zoals Animatie, Avontuur en Fantasy komen voor in de serie- en filmrecensies.

Leef je uit! Ben je nog opzoek naar een goede film? Dan ben je hier op het juiste adres. Veel leesplezier met de verschillende serie- en filmrecensies. En weet je nog een goede film of serie waar ik over moet recenseren? Laat het dan vooral weten in de reacties!

Nimona

Nimona gaat over een ridder die een misdaad heeft gepleegd, hij ontmoet Nimona en geloofd echter dat hij er is ingeluisd. Nimona helpt hem de echte dader te zoeken. De waarheid komt naar boven wat de futuristische-middeleeuwse stad, waar Nimona woont, voor eeuwig zal veranderen. 

Lees meer »

The Nanny

De stijlvolle Fran Fine gaat werken als een nanny in Manhattan bij een succesvolle Broadway producer en zijn drie kinderen. Ze maakt samen met het gezin spannende avonturen mee en nieuwe vriendschappen ontstaan. De relatie tussen Fran Fine en haar baas Maxwell Sheffield groeit dichter naar elkaar toe. 

Lees meer »

Haunted Mansion

Wanneer Gabbie en haar zoon Travis denken dat er meer leven in hun nieuwe huis is, schakelen ze een team in van een priester, wetenschapper, paranormaal begaafde en een historicus; om de geschiedenis van het huis te achterhalen. Ga mee in een spannend verhaal met de film, Haunted Mansion.

Lees meer »

Ethel & Ernest

Een verhaal over de liefde dat te mooi is om waar te zijn, toch is het zo en zijn Ethel & Ernest een verliefd koppel die samen hun eigen leven starten. Ze trouwen, gaan samenwonen en krijgen een kind. Hun liefde bloeit op en houdt stand tijdens de sociale veranderingen van de 20e eeuw

Lees meer »

Puss in Boots: The Last Wish

Puss in Boots is terug! Na veel levens te hebben verspild, heeft Puss nog maar één leven over. Hij gaat op zoek naar de laatste wens, maar dat gaat niet zo gemakkelijk. Hij is niet de enige die de laatste wens wil hebben. Puss in Boots begint een groot avontuur met een hond en de charmante Kitty Softpaws.

Lees meer »

Barbie

Het prachtige leven van Barbie veranderd plots, nadat ze niet meer zichzelf is. Haar kapsel zit niet meer perfect, het eten is bedorven en nog veel erger, ze heeft platte voeten! Op reis naar de echte wereld samen met Ken, om iemand te vinden waarmee Barbie de band moet herstellen. Barbie en Ken ontdekken hoe de wereld er werkelijk uitziet. 

Lees meer »

Something from Tiffany's

Wanneer Ethan en Gary allebei een sieraad bij Tiffany's kopen voor hun vriendin, heeft dit een andere wending. De sieraden worden omgewisseld. Het lot brengt Ethan en Rachel bij elkaar. De ware liefde is dichterbij dan ze denken.

Lees meer »

Ferdinand

Het vrolijke stiertje Ferdinand houdt van bloemen en is anders dan de andere jonge stieren. Wanneer hij ouder wordt, ziet hij in wat zijn lot werkelijk inhoudt. Hij vecht voor zijn soort en om vrijheid te krijgen. Ga mee in een spannend avontuur met Ferdinand. 

Lees meer »

Les Misérables

Nadat Jean Valjean op het goede pad terecht is gekomen achtervolgt het verleden hem. Hij vecht voor zijn vrijheid en dat van zijn dochter. In de beginjaren van The July Monarchy vecht de revolutiegroep Friends of the ABC voor hun land, Frankrijk. Les Misérables is een adembenemende film over liefde, hoop en vrijheid. 

Lees meer »

Bluey

De kinderserie Bluey gaat over een jonge Heeler puppy die houdt van spelen. Elke aflevering laat de creativiteit en de fantasie van Bluey en haar zus Bingo zien. Deze serie leert niet alleen kinderen veel over verschillende onderwerpen, maar ook jongeren en volwassenen.

Lees meer »

Why Women Kill

In Why Women Kill volgen we drie vrouwen in verschillende tijdperken en hun perfecte leven.... Nou zo perfect is het niet als ze erachter komen wat hun partner gedaan heeft. Deze serie zit vol humor en spanning, het geeft antwoord op die ene vraag, Why do Women Kill?

Lees meer »

Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Onze iconische koningin uit Bridgerton heeft een eigen serie. Hoe is ze eigenlijk de koningin van Engeland geworden? Wat voor persoon zit er achter deze pittige tante, zoals we haar allemaal kennen? Ga mee in een historisch avontuur over liefde en vriendschap met Queen Charlotte: A Bridgerton Story 

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.