Movies/Series

Op deze pagina vind je de serie- en filmrecensies. Films of series die ik graag kijk bevatten het genre: Drama, Familie, Romantiek en Actie. Maar ook andere soorten genres zoals Animatie, Avontuur en Fantasy komen voor in de serie- en filmrecensies.

Leef je uit! Ben je nog opzoek naar een goede film? Dan ben je hier op het juiste adres. Veel leesplezier met de verschillende serie- en filmrecensies. En weet je nog een goede film of serie waar ik over moet recenseren? Laat het dan vooral weten in de reacties!

Spirit Untamed

Ga mee op een wild avontuur met Lucky en Spirit. Nadat Lucky verhuisd is naar Miradero om de hele zomer bij haar vader te overnachten, ontmoet ze een wild paard die niet getemd wil worden. Ze noemt het paard Spirit en ze worden beste vrienden; samen gaan ze met Abigail, Pru en hun paarden de kudde van Spirit redden. 

Lees meer »

The High Note

Maggie wil het liefst muziek produceren en dat probeert ze door de liedjes van Grace Davis in haar vrije tijd te bewerken. Maggie ontmoet een man die ook zijn eigen muziek maakt en ziet hier een voordeel in; namelijk dat ze zijn muziek mag produceren.  

Lees meer »

Better Nate Than Ever

Nate wil het liefst op het toneel staan; hij gaat een groot avontuur aan samen met zijn goede vriendin Libby, op weg naar Broadway om een rol te krijgen in de nieuwste musical: Lilo en Stitch. Dat gaat natuurlijk niet zo gemakkelijk.... 

Lees meer »

Love, Victor - Seizoen 1

Love, Victor is een inspirerende serie over een jongen, genaamd Victor. Hij worstelt nog met zijn seksuele geaardheid. Victor wordt verliefd en krijgt een relatie met een schoolgenoot, genaamd Mia. Als Victor bij een café gaat werken ontmoet hij Benji, waar hij ook gevoelens voor krijgt... 

Lees meer »

The Hate U Give

The Hate U Give, het bekende boek van Angie Thomas en is ook verfilmd. Starr verliest haar goede vriend, Khalil. Ze worstelt met haar zelf en probeert de juiste keuze te maken om gerechtigheid te krijgen voor haar vriend, die onterecht van het leven is beroofd. 

Lees meer »

Thor: Love and Thunder

Thor is terug in zijn gloednieuwe film, Thor: Love and Thunder. Een schurk ontvoert alle kinderen van New Asgard. Thor gaat samen met een oude geliefde en vrienden op avontuur om de kinderen terug te halen. De liefde zal bloeien en de donder zal zich laten vertonen. 

Lees meer »

Lightyear

Lightyear gaat over de welbekende personage uit de Toy Story films. De enige echte Buzz Lightyear.  Waarom was Andy zo fan van Buzz Lightyear? Door de film Lightyear!. Buzz is op missie om een manier te vinden om naar huis te gaan door middel van hypersnelheid. 

Lees meer »

Gifted

Mary Adler blijkt een wonderkind te zijn, maar het enige wat haar oom Frank wil is dat ze een kind is. Geen uren met de neus in de rekenboeken. De oma van Mary komt erachter dat ze hoogbegaafd is en probeert Mary naar een andere school te laten gaan. Frank probeert dit met alle mogelijkheden tegen te houden. 

Lees meer »

Downton Abbey: A New Era

Downton Abbey is terug! Dit keer gaan we naar een villa in Zuid-Frankrijk die Violet heeft gekregen, maar waarom eigenlijk? Ook wordt er een film gemaakt in Downton, want het grote dak moet gemaakt worden. Natuurlijk ontstaat er een chaos wanneer de stomme film uit de mode is en er alleen maar nog films met geluid wordt gemaakt. 

Lees meer »

Eiffel

Een beroemde toren waar Parijs bekend om staat, de Eiffeltoren! Maar wat is de geschiedenis van deze Eiffeltoren? Het begint allemaal bij Gustave Eiffel een ingenieur die al verschillende projecten heeft gedaan; Voor de aankomende wereldtentoonstelling maakt hij de welbekende Eiffeltoren, om de 100ste verjaardag van de Franse revolutie te vieren. Voor Gustav Eiffel heeft de toren een andere betekenis. 

Lees meer »

Black Beauty

Trek je cowboy laarzen maar aan, want de film Black Beauty neemt je mee op een spannend avontuur. Nadat een wild paard gescheiden wordt van haar familie ontmoet ze een jonge tiener die haar ouders heeft verloren; aan Black Beauty de taak om haar te helpen er weer boven op te komen. 

Lees meer »

Fantastic Mr. Fox

Fantastic Mr. Fox gaat over Mr. Fox die van beroep vogels steelt van boeren. Nadat hij hiermee jarenlang is gestopt krijgt Mr. Fox er weer zin in om vogels te stelen, maar dit gaat mis. 3 boeren willen Mr. Fox te grazen nemen voor wat hij heeft aangericht.....

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.