0ver mij

Over mij

Mijn naam is Anna Wonder, anderen inspireren doe ik graag; zelf raak ik geïnspireerd door van alles, zoals films. Een verhaal of boodschap breng ik over in een vorm van kunst; dat zijn recensies, interviews en video's. Daarnaast zoek ik altijd een manier om mezelf verder te ontwikkelen en innovatief bezig te zijn; het zoeken naar vernieuwing. Dit gebruik ik binnen Artforalways en om het bedrijf verder te ontwikkelen. 

Artforalways

Artforalways is ontstaan in 2018; ik maakte tekeningen en schilderwerken, dit ben ik toen gaan delen op Instagram. In 2021 is het een officieel bedrijf geworden en kan je op de website recensies en interviews lezen, zodat je geïnspireerd raakt. Daarnaast is er een nieuw platform ontstaan, genaamd Wonderful PeopleHierbij delen verschillende mensen van jong en oud een verhaal om anderen weer te inspireren. Deze verhalen gaan over van alles, zoals het starten van een bedrijf of het schrijven van een boek. Artforalways staat voor kunst voor altijd; kunst zal nooit ouderwets worden, het groeit alleen maar meer en zal ons op verschillende manieren inspireren. Laten we kunst voor altijd maken en samen anderen inspireren met Artforalways. 

Wil je contact met mij opnemen, voor vragen of samenwerkingen? Ga dan naar Contact voor meer informatie! Wil je mijn portfolio zien? Ga dan naar Portfolio voor meer informatie!

Let's make Artforalways