Books

Dit is de pagina met alle boekrecensies. De boeken die worden gerecenseerd zijn meestal YA boeken; het thema is heel verschillend, van romantisch tot thriller. Heb je nog een leuke aanrader of een boek die ik echt moet lezen? Laat het me dan vooral weten onderin deze pagina bij de reacties. Veel leesplezier :)

De School van Goed en Kwaad

Elk 4 jaar worden er 2 kinderen meegenomen uit Gavaldon naar de School voor Goed en Kwaad. Daar worden ze opgeleid tot een sprookjesfiguur. Sophie droomt ervan om op deze school te zitten en dan bij de afdeling Goed. Agatha gelooft echter niet in deze mythe en vind het maar onzin. Totdat ze beide op de school terecht komen. Alleen word Agatha op de school van goed gezet en Sophie op de school van kwaad. De schoolmeester heeft een grote fout begaan.... 

Lees meer »

Museumnacht

Een vriendengroep wint een overnachting in het bekende museum waar een jaar geleden een meervoudige moord is gepleegd. De dader werd overmeesterd door de politie en het museum ging voor altijd dicht. Als de nacht begint is alles normaal, maar het veranderd al snel in een nachtmerrie wanneer het eerste slachtoffer valt. 

Lees meer »

Twin Crowns

Rose en Wren zijn tweelingzussen, maar allebei hebben ze een ander leven. Wren is opgevoed door de heksen en Rose is opgegroeid in het paleis van Anadawn en wordt binnenkort koningin; dan zal alles veranderen, ze zal regeren en heel Eana kunnen bezoeken. Deze droom valt al snel in het water als Wren en Rose wisselen, zodat Wren de koningin kan worden. 

Lees meer »

Blackout

Dit boek bevat zes verschillende verhalen, geschreven door verschillende auteurs waarbij de liefde en geluk centraal staat. Tijdens een hete zomerdag in New York valt plotseling de elektriciteit uit over de hele stad. Twaalf tieners gaan op avontuur onderweg naar een groot feest terwijl de liefde toeslaat...

Lees meer »

Lief meisje, kwaad bloed

Het verhaal gaat verder waar we gebleven zijn; de zaak over Andie Bell en Sal Singh is opgelost. Pip beweert dat haar opsporingsdagen achter haar liggen. Totdat een kennis van haar vermist raakt, Jamie Reynolds. Wanneer de politie niks doet gaat Pip zelf op onderzoek uit om Jamie te vinden. Tijdens haar zoektocht komen steeds meer duistere geheimen van Little Kilton naar boven. 

Lees meer »

Magische dieren Handboek voor verzorgers

Magische dieren Handboek voor verzorgers gaat over magische wezens en wat ze kunnen. Hoe verzorg je een eenhoorn? Waar houdt een feniks van? Wat doet een griffioen? Dit boek leert je alles over deze wezens, zodat je dan een volleerde verzorger bent van magische dieren! 

Lees meer »

Wie heeft er een jonkie meer?

Wie heeft er een jonkie meer? Gaat over verschillende dieren en hoeveel jonkies ze krijgen. Het is een boek voor kinderen om zo te leren over hoe je telt met nummers. De teksten zijn kort met mooie illustraties die eruit springen. 

Lees meer »

De Raven

Vivi Devereaux gaat naar een nieuwe universiteit en sluit ze zich aan bij een studentensociëteit; leuk toch? Een normale sociëteit met gezellige meiden, maar niets is minder waar. De leden zijn heksen en noemen zichzelf de Raven..... 

Lees meer »

De genezer van Zalindov

Kiva Meridan zit al 10 jaar in de zwaarbeveiligde gevangenis Zalindov en werkt als genezer. Wanneer de Rebellenkoningin ernstig ziek naar Zalindov wordt gebracht, is het aan Kiva de taak om haar in leven te houden en daar is een reden voor. De Elementproeven kunnen beginnen!

Lees meer »

Kerst samen met jou

Kerst samen met jou, een prachtig boek over kerst en samen zijn! Van Driel Publishing had weer eens een leuk idee! Een duo blogtour voor dit boek. Ik en Bookstamel hebben het stokje overgenomen van Shannah en Marieke leest. We hebben besloten om een leuk filmpje op te nemen waarop we elkaar vragen stellen over kerst! De video is via Instagram te zien op het account van Bookstamel en die van mij, Artforalways. Daarnaast hebben we deze blog gemaakt over het boek “Kerst samen met jou”.

Lees meer »

Unsinkable

Unsinkable gaat over het reusachtige schip de Titanic, die meer dan 100 jaar geleden in de Atlantische Oceaan verdween. De jonge Katharina Thompson wil niets liever dan naar Amerika gaan om daar een toekomst op te bouwen samen met haar verloofde. Maar volgens Katharina's broer is het schip gedoemd om te zinken....

Lees meer »

Zo klinkt verandering

Een meisje maakt een muzikale reis. Iedereen die ze tegen komt roept ze op om de wereld te veranderen. Zo klinkt verandering, het eerste prentenboek van Amanda Gorman met een inspirerende boodschap voor jong en oud!

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.