Books

Dit is de pagina met alle boekrecensies. De boeken die worden gerecenseerd zijn meestal YA boeken; het thema is heel verschillend, van romantisch tot thriller. Heb je nog een leuke aanrader of een boek die ik echt moet lezen? Laat het me dan vooral weten onderin deze pagina bij de reacties. Veel leesplezier :)

De vijf die blijven

Zes vrienden, vijf blijven in leven! Een groepje vrienden gaan op voorjaarsvakantie met een camper. Tijdens de heenreis komen ze uit op een onbekende plek. De wielen worden een voor een kapot geschoten, buiten de camper zit een scherpschutter die het op een van hen gemunt heeft..... Wie o wie?

Lees meer »

Gezinsverpakking

Dit Boekenweek geschenk is geschreven door de Chabotten. Vier broers, twee ouders en een hond. Alle zeven vertellen een verhaal over hun familie in dit geschenk. De stemmen van de Chabotten contrasteren, smelten samen, bewonderen, verzuchten, zingen en blaffen. En vallen soms stil.

Lees meer »

De prins van Toorn

Emilia en Vittoria zijn heksen die tussen de mensen leven. Op een avond vind Emilia haar zus overleden in het plaatselijke klooster. Emilia besluit op onderzoek te gaan en de dader van haar zus te vinden om wraak te nemen. Ze ontmoet Toorn, een van de Prinsen van Hel. Die ook op zoek is naar de dader en hij wil met Emilia samenwerken. 

Lees meer »

Hector zoekt zijn kleur

Voor een schoolopdracht moet Hector een tekening maken in zijn lievelingskleur, maar Hector heeft geen lievelingskleur! Hij gaat op zoek naar zijn favoriete kleur. Een boek dat de liefde viert en waarbij diversiteit en uniekheid centraal staat.

Lees meer »

De roep van het hart

Als prinses van Kadier, leidt Annika een luxueus leven. Alleen wordt alles voor haar beslist en zal ze binnenkort moeten trouwen. Aan de andere kant van het land woont Lennox, die vecht om de gestolen troon terug te veroveren. Wanneer het lot Annika en Lennox samenbrengt wordt het verleden aan het licht gebracht. 

Lees meer »

Unwritable

In het bruisende New Orleans is er een groot verschil tussen rijk en arm. Abbigail zit bij de verzetsgroep Monte Carlo om te vechten voor de stad. Alleen lijkt de daden die ze doen niet te werken en blijft de balans tussen rijk en arm hetzelfde. Hoe zou dat komen? Ga mee in een spannend en romantische avontuur met Unwritable. 

Lees meer »

Tussen twee vuren

Het is het jaar 2038 en er is een orkaan die veel huizen heeft verwoest in Florida. Ayla is alles kwijtgeraakt en wordt ondergebracht in Disney's Magic Kingdom. Plots is er een te kort aan voedsel, Ayla gaat op onderzoek uit hoe dit komt. Ga mee in een spannend avontuur met Ayla en haar verblijf in Disney.

Lees meer »

Hij Die Niet Bestaat

Hij die niet bestaat speelt zich voor Voorbij het Wederwoud af. In dit verhaal komen we erachter waarom Kovjo zijn naam heeft gekregen, De Kinderdoder. Opgegroeid in zijn troep met mede O'khana liep de jonge Kojvo al achter dan de rest. Later kreeg hij een belangrijke rol in zijn leven, maar dit bleek al snel een hartverscheurende noodslot te worden.

Lees meer »

De School van Goed en Kwaad

Elk 4 jaar worden er 2 kinderen meegenomen uit Gavaldon naar de School voor Goed en Kwaad. Daar worden ze opgeleid tot een sprookjesfiguur. Sophie droomt ervan om op deze school te zitten en dan bij de afdeling Goed. Agatha gelooft echter niet in deze mythe en vind het maar onzin. Totdat ze beide op de school terecht komen. Alleen word Agatha op de school van goed gezet en Sophie op de school van kwaad. De schoolmeester heeft een grote fout begaan.... 

Lees meer »

Museumnacht

Een vriendengroep wint een overnachting in het bekende museum waar een jaar geleden een meervoudige moord is gepleegd. De dader werd overmeesterd door de politie en het museum ging voor altijd dicht. Als de nacht begint is alles normaal, maar het veranderd al snel in een nachtmerrie wanneer het eerste slachtoffer valt. 

Lees meer »

Twin Crowns

Rose en Wren zijn tweelingzussen, maar allebei hebben ze een ander leven. Wren is opgevoed door de heksen en Rose is opgegroeid in het paleis van Anadawn en wordt binnenkort koningin; dan zal alles veranderen, ze zal regeren en heel Eana kunnen bezoeken. Deze droom valt al snel in het water als Wren en Rose wisselen, zodat Wren de koningin kan worden. 

Lees meer »

Blackout

Dit boek bevat zes verschillende verhalen, geschreven door verschillende auteurs waarbij de liefde en geluk centraal staat. Tijdens een hete zomerdag in New York valt plotseling de elektriciteit uit over de hele stad. Twaalf tieners gaan op avontuur onderweg naar een groot feest terwijl de liefde toeslaat...

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.