Spa day pumpkins

Gepubliceerd op 23 oktober 2020 om 16:00

Spa day pumpkins

 

Pompoenen uithollen voor Halloween? Dat hoeft niet meer!!! Je kan ze ook schilderen. Ik heb deze leuke spa day pompoenen (zie foto) gemaakt voor Halloween. Pompoenen uithollen geeft veel werk, ik zag op Pinterest foto's met geschilderde pompoenen en kreeg ook het idee om dit te doen. 

 

Je haalt pompoenen bij de supermarkt die in goede staat zijn. Tip: doe dit tijdens de tijd van Halloween. De meeste supermarkten hebben dan ook pompoenen die geschikt zijn voor uithollen. Maak de pompoenen eerst schoon voordat je ze gaat schilderen. Ik heb zelf verf uit een hobbywinkel gebruikt, maar verf van de Action werkt ook. Het kan wel zijn dat de verf niet meteen dekt, dus dat je een laag overnieuw moet schilderen. Je kan voor een leuke effect glitters, diamantjes, bloemen etc. gebruiken om je pompoen af te maken. Ik heb voor de Spa day pompoenen 2 handdoeken gebruikt en aan de bovenkant er om heen gewikkeld. Zodat het net lijkt of ze nat haar hebben. 

 

Deze leuke Spa day pompoenen kan je maken met je kinderen, vrienden, familie etc. Decoratie voor Halloween of als herfst decoratie in je huis. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.