Knopen potjes

Gepubliceerd op 26 april 2021 om 13:00

Heb jij heel veel knoopjes, steentjes, kraaltjes etc. in huis? Dan kan met deze leuke potjes al je spulletjes op kleur ordenen. Super handig!

Kunst is mooi op zijn eigen manier!

De potjes kan je bij een winkel kopen of je kan bijvoorbeeld een augurkenpot gebruiken. De potjes heb ik wit gespoten met een spuitbus. Even laten drogen en daarna kan je het een kleur geven. Ik heb elke pot 2 kleuren gegeven, zodat ik al mijn gekleurde knoopjes kan sorteren. Je kan natuurlijk elk pot die je hebt ook 1 kleur geven. De verf heb ik op een slordige manier aangebracht. Gewoon erover heen spuiten met een verftube en zien hoe het loopt. En het resultaat is eigenlijk super mooi geworden. 

Je kan er natuurlijk zelf voor kiezen hoe je het doet, met streepjes, rondjes of iets anders. Kunst is altijd mooi op zijn eigen manier. Je kan er ook een naam of categorie opzetten, bijvoorbeeld gele kralen of knopen. Het hoeft niet perfect, en als je het toch niet mooi vindt, spuit dan de witte verf er nog een keer over heen ;)

Deze potjes kan je natuurlijk ook maken samen met je kinderen of kleinkinderen. Neem even afstand van de beeldscherm en ga lekker met verf kliederen.