Oude spullen een nieuw leven geven

Gepubliceerd op 22 januari 2021 om 14:00

Heb jij iets in huis staan wat al oud is en je eigenlijk niet meer weet wat je ermee moet doen? Gooi het nog niet weg, maar geef het een nieuw leven. 

Black Cat

Ik had van mijn oma ooit een beeldje van een kat gekregen. In principe was het wel een mooi beeldje maar ik wist niet wat ik er mee moest. Toen het Halloween was zocht ik naar inspiratie voor kunstideeën op Pinterest. Ik kwam uit bij een zwarte kat en dacht gelijk aan het beeldje. Ik begon dus met het schilderen en maakte er een zwarte kat van. Ik heb het alleen een andere kleur en ogen gegeven, de kat heeft nu een betere uitstraling dan voorheen. Grappig dat je met een kleine verandering een voorwerp een ander uiterlijk kan geven. 

Galaxy Klok

Het hoeft natuurlijk niet alleen met beeldjes, maar het kan ook met grotere spullen. Kijk maar naar deze foto hieronder. Ik had de klok van een vriendin gekregen. Het was wit en ik vond dat het wel een kleurtje kon gebruiken. De klok heb ik afgeplakt met tape. En de stukken waar geen tape zat, had ik beschildert met een galaxy effect. 

Dus als je iets in huis hebt wat al oud is en je weet niet wat je er mee moet doen, ga dan eens op internet zoeken naar inspiratie. Of begin gewoon lekker met het te veranderen op jou manier :)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.