Magische dieren Handboek voor verzorgers

Gepubliceerd op 23 maart 2022 om 13:00

Magische dieren Handboek voor verzorgers gaat over magische wezens en wat ze kunnen. Hoe verzorg je een eenhoorn? Waar houdt een feniks van? Wat doet een griffioen? Dit boek leert je alles over deze wezens, zodat je dan een volleerde verzorger bent van magische dieren! 

Auteur: Giuseppe D'Anna 

Ilustrator: Anna Láng 

Uitgeverij: Fontaine Uitgevers 

Genre: Fantasy, Prentenboeken

Boek neemt de lezer mee in het verhaal 

Op de voorkant van het boek staat een eenhoorn en een feniks, meer is er ook eigenlijk niet nodig en het laat meteen zien waar het boek over gaat. De illustraties zijn in het algemeen mooi en schattig. Zelfs de magische dieren die als gevaarlijk worden beschouwd zijn schattig getekend. 

Een meisje waarvan we de naam niet weten, neemt de lezer mee in het verhaal door vragen te stellen en grapjes te maken. Ze vertelt over de magische dieren, wat ze graag doen, waar ze van houden etc. Een bladzijde is opgemaakt met een kunstzinnig illustratie van het dier, de naam en informatie over het dier. Sommige magische dieren hebben 2 bladzijdes met informatie. 

Informatief boek

Magische dieren Handboek voor verzorgers is zeker een aanrader voor kinderen om voor te lezen, maar als je kind al oud genoeg is om zelf te kunnen lezen is dit ook een goed boek voor vermaking. Het boek bestaat in totaal uit 3 delen en je kind is dan een volleerde verzorger geworden :). Het boek is informatief voor kinderen om zo iets over magische dieren te leren. Zelf leerde ik ook nieuwe dieren kennen die ik eerst nog niet kon!

Ik wil Fontaine Uitgevers bedanken voor dit mooie recensie-exemplaar! 

Magische dieren Handboek voor verzorgers aanschaffen: https://fontaineuitgevers.nl/product/7038/ 

ISBN: 9789059564343

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.