The Hitman's Wife's Bodyguard

Gepubliceerd op 24 mei 2022 om 15:00

Micheal Bryce is terug, dit keer moet hij niet Darius Kincaid beschermen, maar ook zijn vrouw. Ze krijgen met zijn drieën een belangrijke taak opgelegd van de politie. De samenwerking loopt niet zo soepel als verwacht.  

Directed by: Patrick Huges

Written by: Tom O'Connor 

                     Brandon Murphy 

                     Phillip Murphy 

Cast: Ryan Reynolds

          Samuel L. Jackson

          Salma Hayek

Samenwerken

Micheal Bryce heeft problemen met zijn verleden, de tijd dat hij Darius Kincaid moest beschermen hebben hem niet goed gedaan. De therapeut van Micheal vertelt dat hij lekker rust moet nemen door op een lange vakantie te gaan. Tijdens dat Micheal rustig op het strand zit met een goed boek, haalt een onbekende vrouw hem uit zijn gedachten. Sonia Kincaid, de vrouw van Darius Kincaid, komt Bryce vertellen dat haar man ontvoerd is en hij haar moet helpen om Darius weer terug te vinden. Micheal heeft niet echt een keus, want de 2 worden al weer achternagezeten.

Zodra ze Darius weer hebben gevonden, worden ze gepakt door iemand van de politie. De man vertelt hun dat ze een cyberaanval moeten voorkomen die zou kunnen leiden tot de ineenstorting van de Europese Unie. Micheal, Darius en Sonia moeten met zijn drieën leren samenwerken om deze cyberaanval te stoppen, maar dat gaat niet zoals gepland..... 

Hit me Salma one more time

Het is een originele idee dat ze deel 2 meer om de vrouw van de hitman hebben laten draaien, Salma Hayek heeft de HOOFDROL gekregen. De relatie tussen Bryce en Darius is nou niet echt bepaald goed; we dachten dat ze wel vrienden waren geworden na de eerste film, maar dat is dus helemaal niet zo. Sonia daarentegen probeert wel een soort van band op te bouwen met Bryce. De samenwerking gaat heel erg slecht en de Kincaids gedragen zich als kleine kinderen. Het einde had een hele andere wending dan ik verwacht had, het is geen open eind maar ook geen gesloten eind....

Er zaten toch wel wat verschillen in deze film en deel 1, naar mijn gevoel was het verhaal in de eerste film beter te volgen en het had 1 verhaal. In deel 2 waren er 2 verhalen, Darius die ze moesten zoeken en dat ze met zijn drieën een cyberaanval moesten voorkomen, daardoor was ik ook verbaasd dat ze opeens bij de politie waren en een taak kregen. Wat niet te missen was, is de humor die de personages hebben; dat zat er nog even veel in als de vorige film. Toch was deel 1 meer mijn favoriet en het was meer kindvriendelijker dan deze film. Nou ben ik benieuwd of er een 3e film komt van deze trio en waar zou het dan overgaan? Darius en Sonia die samen een baby krijgen en Micheal moet deze baby beschermen... Wie weet :).

De film kijken: https://www.netflix.com/nl/title/81241364?source=35 

https://www.pathe.nl/film/24107/hitmans-wifes-bodyguard