Daughter From Another Mother - Season 2

Gepubliceerd op 25 februari 2022 om 12:00

Het verhaal gaat verder, de 2 families hebben veel problemen. Ana en Mariana hebben ruzie; wanneer de mannen Ana en Mariana aanklagen moeten ze gedwongen met elkaar samenwerken omwille van de baby's. 

Created by: Carolina Rivera

                      Fernando Sariñana

Genre: Comedy

             Drama

Cast: Paulina Goto 

          Ludwika Paleta

Het verhaal

Ana heeft Mariana eruit gegooid nadat ze haar had gekust. De moeder van Mariana is ook nog eens vreemdgegaan met Juan Carlos; de man van Ana. Mariana is gaan samenwonen met haar 2 exen en haar dochter. Pablo heeft een relatie met Cynthia, de assistente van Ana. Ana vraagt aan Cynthia of ze foto's wil maken van het appartement waar Mariana en haar dochter wonen. Mariana betrapt Cynthia hierop, om Ana terug te pakken maakt Mariana express foto's van een slechte leef omgeving. Ana vraagt of ze Mariana's dochter mag adopteren, uiteindelijk gaat Mariana hier op in en zegt ze dat Ana zich geen zorgen hoeft te maken. Er komen nog vele woordenwisselingen tussen de 2 vrouwen; Mariana gaat verder met het ontwikkelen van haar app. Wanneer Ana en Mariana weer op goede been kunnen worden ze bedreigd door Juan Carlos en Pablo. Ze gaan de 2 vrouwen aanklagen en willen de voogd over de 2 baby's. 

Nieuwe verschijningen

Er zijn nieuwe verschijningen in Daughter From Another Mother, de oma van Mariana en de moeder van Ana zijn voor het eerst in seizoen 2 te zien. Tenminste ik kan ze niet meer in seizoen 1 herinneren of ze hebben meer tekst gekregen (hahaha). Wie wel een grotere rol heeft gekregen zijn de acteurs die Cynthia (assistent van Ana), Ceci en Rodrigo (de kinderen van Ana en Juan Carlos) spelen.  Ze hebben meer tekst gekregen vergeleken met seizoen 1. De Telenovela stijl komt zeker weer terug in het tweede seizoen; er zitten veel plotwendingen in die je niet verwacht. Vooral op het einde stond ik er verbaasd van te kijken wat er gebeurde. 

Dit seizoen vond ik wel minder spannend dan het eerste seizoen; in het begin was alles chaotisch en er zat geen structuur in het verhaal. Wat nou precies de hoofdzaak van dit seizoen was kan ik niet plaatsen; er gebeurde zoveel tegelijkertijd. Toch bleef ik doorkijken om te zien wat voor zoetsappige geheimen er nog meer onthuld zou worden :). Daughter From Another Mother is te zien op Netflix. 

Daughter From Another Mother kijken: https://www.netflix.com/nl/title/81002483?source=35