The Kissing Booth 3

Gepubliceerd op 5 september 2021 om 11:00

The Kissing Booth is terug. En nu met het 3e deel. Elle beleeft haar laatste zomer met de 2 mannen waar ze heel erg van houdt. Maar ze moet een lastige keuze maken en Noah of Lee teleurstellen. Als Elle haar keuze gemaakt heeft blijken de mensen om wie ze geeft afstand van haar te nemen en twijfelt of ze wel voor de juiste school heeft gekozen. 

Directed by: Vince Marcello 

Written by: Vince Marcello 

                     Jay Arnold 

Cast: Joey King

         Joel Courtney 

        Jacob Elordi 

Based on: The Kissing Booth by Beth Reekles 

Beach bucket-list

Elle viert haar zomervakantie samen met Noah, Lee en Rachel. Ze moet al snel haar keuze maken tussen Harvard of Berkeley en vindt dat erg moeilijk. De moeder van Lee en Noah vertelt aan iedereen dat ze het strandhuis gaan verkopen. Elle, Noah en Lee balen, want dat is het huis waar ze al jaren tijdens de vakantie samen tijd doorbrengen. Als Elle en Lee de speelkamer van het huis gaan opruimen vinden ze hun Beach Bucket-list. Op de lijst staan activiteiten die Lee en Elle samen wilden gaan doen voordat ze naar de universiteit gaan. Elle krijgt een telefoontje dat ze aangenomen is voor Harvard, zoals al verwacht is Noah super blij en Lee verdrietig. 

Elle overtuigt Lee ervan dat ze samen hun bucket-list gaan afmaken tijdens de laatste vakantie voordat ze naar de universiteit gaan. Maar dat loopt toch even anders, Lee maakt nieuwe vrienden en sluit Elle zo langzaam buiten. Dan blijkt Elle ook nog eens Marco tegen te komen en brengen ze samen tijd door. Noah is hier niet blij mee en er ontstaat een spanning tussen het koppel. Uiteindelijk loopt het uit op meer ruzies tussen Elle, Noah en Lee. Elle vraagt zich af of ze wel de juiste keuze heeft gemaakt om naar Harvard te gaan. Want ze wil haar vriendje en beste vriend tevreden houden. Maar wat wil Elle eigenlijk. 

Korte Activiteiten

Het laatste deel van The Kissing Booth. Daar ga ik dan tenminste vanuit dat dit het laatste deel zal zijn van de feelgoodfilm. Ten eerste vind ik het jammer dat de Bucket-list van Elle en Lee heel weinig in beeld komt. De activiteiten van de lijst komen heel snel in beeld, wat ik natuurlijk ook snap. Kijk je kan niet 30 activiteiten groots maken, dan zou de film 5 uur duren. 1 activiteit is heel leuk en krijgt veel aandacht in de film. Verder gaat het veel over hoe boos iedereen is op Elle. Dat vond ik na een tijdje wel vervelend worden. De een was boos, omdat ze niet de juiste school kiest. De ander was boos, omdat ze het hondje kiest bij het Monopoly spel. Ten tweede kan ik niet de lijn vinden tussen The Kissing Booth en het verhaal. Het had er totaal niks mee te maken. En is het eigenlijk ook raar dat de makers niets in de film verwerkt hadden wat met de titel te maken heeft. Maar goed aan het einde werd ik alsnog verrast. 

Goede muziek

Wat mij verrast is dat alle 3 films een goede smaak hebben qua muziek. Elk liedje past bij de scene en het thema van de film. The Kissing Booth 3 gebruikt ook deels animatie wat ik een leuke toevoeging vond. Wat ook niet te missen was, waren de regels tussen Elle en Lee, die in elke film een paar keer worden opgenoemd. Ik vond deze film van The Kissing Booth zeker weten leuk om te zien, maar deel 1 blijft toch mijn favoriet!

The Kissing Booth 3 kijken: https://www.netflix.com/nl/title/81026819 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.