Wonder Woman 1984

Gepubliceerd op 17 juli 2021 om 13:00

Wonder Woman is terug en leeft nog steeds als mysterieuze heldin die schurken stopt. Wanneer er een magische steen de hele wereld in gevaar brengt komt Diana Prince in actie!!!

Directed by: Patty Jenkins

Written by: Patty Jenkins 

                    Geoff Johns

Cast: Gal Gadot

          Chris Pine

          Kristen Wiig

De Magische Wens steen 

We zijn terug in 1984 en Diana Prince werkt bij een laboratorium in Washington D.C.. Ze houdt nog steeds criminelen tegen zonder dat mensen het weten dat zij het is. Ze ontmoet de onzekere Barbara Ann Minerva, die komt werken bij het laboratorium. Diana en Barbara komen een magische steen in het laboratorium tegen die wensen in vervulling laat gaan. Ze doen allebei een wens, los van elkaar, die ook uitkomt. Als Diana op een feestje is van haar werk duikt haar oude liefde Steve Trevor op (door de wens steen). Barbara's wens komt ook uit en dat is net zoals Diana zijn: cool, sexy en speciaal. 

Maar een zakenman genaamd Maxwell Lord wil de steen hebben voor bepaalde doeleinden die de wereld in gevaar kan brengen. Door Barbara te gebruiken krijgt hij de steen in zijn handen en is Wonder Woman diegene die de schurk moet stoppen. 

Gouden Engel

De kostuums in Wonder Woman zijn zo MOOIIIIIIIII. Vooral het gouden engel pak (heet eigenlijk Asteria's panster). Dat pak zou ik zelf ook wel willen hebben! De rest van de kostuums in de film zijn ook prachtig en in de stijl van de jaren 80. Ik vind het altijd leuk om films te zien waarin ze dat thema hebben, bijvoorbeeld Stranger Things. Het is interessant voor o.a. jongeren om een tijd te zien die hun ouders in het echt hebben meegemaakt. 

De film is technisch heel goed gemaakt. Ik zat telkens op het puntje van mijn stoel, zelfs met de vechtscènes. Normaal vind ik vechtscènes na een tijdje saai worden, maar dat was in Wonder Woman 1984 niet zo. 

Als Kers op de Taart

Wonder Woman 1984 is een wonderbaarlijke mooie film over een superheldin. De film is leuk voor jong en oud. En zeker een aanrader voor mensen die fan zijn van superhelden. Ik vond Wonder Woman 1984 een prachtige film, met mooie kostuums en technisch goed gemaakt. En als je de film gaat kijken komt er nog een leuke verrassing, want er keert een oude superheldin terug. Dat vond ik de kers op de taart en super leuk bedacht van de makers. Als jij een superheld kon zijn, wat voor krachten zou je dan willen hebben? 

Wonder Woman 1984 kijken: https://www.pathe-thuis.nl/film/33217/wonder-woman-1984 

Wonder Woman 1984 kopen: https://www.bol.com/nl/p/wonder-woman-1984/9300000029643579/ 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.