A Week Away

Gepubliceerd op 6 juli 2021 om 14:00

A Week Away is een religieuze musical film over een jongen genaamd Will, die naar een christelijke kamp gaat. Er wordt gezongen en er zijn kampactiviteiten waar Will aan mee doet. In het begin vind Will het niks, maar hij gaat het later toch leuk vinden.

Directed by: Roman White 

Written by: Alan Powell

                     Kali Bailey 

Cast: Kevin Quinn

          Bailee Madison

          Jahbril Cook 

          Kat Conner Sterling

Christelijke zomerkamp

Will is zijn ouders verloren en komt steeds in de problemen. De problemen worden zo groot dat hij bij de jeugdhulp terecht komt. Kirstin en haar zoon komen Will helpen en nemen hem mee naar een christelijke zomerkamp. Will wordt gelijk verliefd als hij Avery ziet. Will doet vrolijk mee met elke activiteit zoals de rest van de kampeerders. Hij doet zich voor als de neef van George (de zoon van Kirstin). Maar wanneer de echte waarheid van Will naar boven komt vlucht hij uit het kamp. Avery gaat Will achterna om hem terug te halen. 

De muziek

De muziek in de film vond ik matig en veel op elkaar lijken. Daar bedoel ik mee dat de instrumentale muziek van elk liedje erg op elkaar leek. Sommige liedjes waren zeker leuk en je kon er ook lekker op mee dansen. Ook blijkt dat bijna alle liedjes al van andere muzikanten zijn en al meer dan 10 jaar bestaan. Ik krijg bijna het gevoel dat de film is geschreven op basis van de muziek, wat niet slecht hoeft te zijn. Kijk maar naar de Mamma Mia films. 

Ik had dus gehoopt op een variatie aan liedjes, maar er wordt in de film een lied ongeveer 3x opnieuw gezongen. Dit vond ik op een gegeven moment erg saai worden. De dansjes of de scenes die bij de liedjes horen waren niet heel spectaculair en oogden ook hetzelfde. Maar sommige waren zeker mooi en makkelijk om mee te dansen. 

Originele film

Ik vond A Week Away een originele film over de christelijke cultuur. Met Kevin Quinn en Bailee Madison in de hoofdrol als Will en Avery. Ze deden me denken aan Troy en Gabriella van High School Musical. Ik raad A Week Away aan voor musicalliefhebbers. De film is te zien op Netflix. Laat me weten wat je van de film vond als je hem gekeken hebt. En naar wat voor zomerkamp zou jij wel eens willen gaan? Laat het weten in de reacties. 

De film kijken: https://www.netflix.com/nl/title/81183451 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.