A Dog's Journey

Gepubliceerd op 2 juli 2021 om 11:00

A Dog's Purpose is terug, maar dan met een nieuwe film: A Dog's Journey. Het avontuur van Bailey gaat verder. Hij heeft een nieuwe doel en moet ervoor CJ zijn. CJ is de kleindochter van Ethan en Hannah. 

Directed by: Gail Mancuso

Written by: W. Bruce Cameron

                     Cathryn Michon

Cast: Kathryn Prescott

          Dennis Quaid 

Based on the book by: W. Bruce Cameron 

Een Nieuwe Reis

Bailey is oud geworden en woont samen met Ethan, Hannah, hun kleindochter CJ en haar moeder Gloria op het platteland. Gloria vertrekt samen met CJ, om haar droom als zangeres voort te zetten. Ethan ontdekt dat Bailey ziek is. Bailey overlijdt al snel. Ethan vraagt Bailey om ervoor CJ te zijn net zoals Bailey er altijd voor Ethan was.

9 jaar later wordt Bailey opnieuw wakker als een nieuwe hond. Hij is nu een beagle geworden en heet Molly. Molly komt bij de 11-jarige CJ terecht, zij adopteert hem. Molly zal CJ helpen door het leven, niet alleen als beagle, maar ook als verschillende honden.

De boeken van W. Bruce Cameron

De film is gebaseerd op het boek: A Dog's Journey van W. Bruce Cameron. Hij heeft al veel goede boeken geschreven zoals: A Dog's Purpose, A Dog's Way Home en nog veel meer. Hij schrijft zijn boeken over honden en 3 daarvan zijn al verfilmd. Het verhaal van A Dog's Journey is prachtig, zouden honden ook echt weer terug tot leven komen met een nieuw doel? 

Conclusie

Ik vond A Dog's Journey heel mooi om te zien en ik heb ook zeker een traantje weggepinkt. Honden passen in het algemeen goed in een film. Je hebt ook hele goede hondenfilms zoals Beethoven, K9 of Hachi. A Dog's Journey is aan te raden voor jong, oud en hondenliefhebbers! A Dog's Journey is te zien op Netflix. Als jij een hond kon zijn, welke zou je dan willen zijn en wat voor doel zou je willen hebben? Laat het weten hieronder in de reacties!!!

De film kijken: 

https://www.pathe-thuis.nl/film/25261/a-dogs-journey 

https://www.netflix.com/nl/title/81037744 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.