To All the Boys: Always and Forever

Gepubliceerd op 10 maart 2021 om 15:00

In de 3e film van To All The Boys is het laatste middelbare schooljaar voor Lara Jean aangebroken. En moet ze dus opzoek naar een college om te gaan studeren. Ze krijgt een moeilijke keuze waarbij ze voor Peter moet kiezen of voor haarzelf. 

Directed by: Michael Fimognari 

Screenplay by: Katy Lovejoy

Cast: Lana Condor

          Noah Centineo

Based on the books by: Jenny Han

Het verhaal

Lara Jean moet binnenkort gaan studeren op een college. Ze wil heel graag naar Stanford, omdat haar vriendje Peter daar al is aangenomen. Maar ze is afgewezen en wel aangenomen op de college Berkeley. Ze vindt het jammer en vertelt het aan Peter tijdens de schooltrip in New York. Hij vindt het jammer, maar keurt het goed. Ze hoeven niet zolang te reizen om elkaar dan te zien. 

Als Lara Jean met een paar vriendinnen gaat toeren door New York komen ze bij de college NYU. Lara Jean is verliefd geworden op deze college en is toevallig ook ervoor aangenomen. Maar als ze het Peter vertelt, wordt hij boos, hij wil geen lange afstandsrelatie beginnen. Lara Jean komt in een moeilijke keuze terecht waar ze voor haarzelf of voor haar grote liefde moet kiezen. Wat zal het worden......

Eigen belangen

Deze film laat zien dat je ook soms voor jezelf moet kiezen. Lara Jean worstelt ermee dat ze de voetstappen van haar vriendje moet volgen om hem tevreden te houden. Maar zij heeft ook dromen en wensen die ze wil vervullen. Hoe verliefd je ook bent, kijk ook naar wat jij wil. Je vriend of vriendin wil wel met jou naar dezelfde school, maar wil jij dat ook wel. Of is het een school die hij/zij uitkiest of vinden jullie het allebei leuk. Als dat zo is, is het natuurlijk helemaal top, samen studeren en verliefd zijn. Maar als het niet zo is, dan krijg je een lange afstandsrelatie. De meeste zeggen dat het niet werkt. Ik weet het eigenlijk ook niet. Als tip kan ik meegeven, blijf goed met elkaar communiceren, daar kom je al heel ver mee. En tenslotte doe je alles voor de liefde, maar blijf ook naar je eigen belangen kijken.

Is dit het einde?

Zal dit de allerlaatste film zijn van To All the Boys? Of zullen er nog meer komen over de romantische relatie tussen Lara Jean en Peter? Jenny Han heeft 3 boeken geschreven waar ook de 3 films van zijn. Het laatste boek Always and Forever is nu de laatste film. Maar wie weet komen er misschien nieuwe films of boeken :) Toch vond ik de eerste film het allerleukst. Daar gaat het echt over de brieven. En dat is in Always en Forever eigenlijk niet meer te herkennen. Welke van de 3 films vonden jullie het leukst en waarom? Laat het weten hieronder in de reacties!!!

Nog een leuke tip om met je vriend/vriendin te kijken. To All the Boys: Always and Forever is te zien op Netflix!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.