WandaVision

Gepubliceerd op 12 februari 2021 om 14:00

We are going back to the 50's with Wanda Maximoff and Vision. De gloednieuwe serie van Disney+ gaat over het liefdevolle Avenger stel dat is verhuisd naar Westview. Wanda en Vision beginnen hun nieuwe avontuur in Westview, ze maken kennis met de stad en de bewoners. Maar er gebeuren allemaal rare dingen in Westview, die wat te maken hebben met Wanda en Vision. 

From the 50's to the 70's 

Wanneer Wanda en Vision in Westview komen wonen zijn we terug in de jaren 50. Alles is in zwart-wit beeld. In elke aflevering zit een klein verhaaltje, wat als probleem wordt gezien en aan het einde van aflevering is opgelost. In elke aflevering gebeurt er ook steeds iets raars. Wanda vindt een gekleurd vliegtuig in de bosjes bij haar huis. En gaan de inwoners van Westview zich al vreemder gedragen. 

De eerste 2 afleveringen van WandaVison zijn in zwart-wit beeld. In de derde aflevering krijgt alles kleur en is Wanda zwanger. Alles gaat ongelofelijk snel in WandaVision, bijvoorbeeld de zwangerschap duurt geen 9 maanden. En het leuke is, dat er bij elke aflevering een ander intro is gemaakt die bij het jaartal past. In de 4e aflevering zal duidelijk worden waarom die problemen er in Westview zijn. Een bureau genaamd S.W.O.R.D. heeft buiten Westview ontdekt dat er rare dingen gebeuren binnen de stad. Hun zoeken uit waarom Wanda en Vision daar zijn. 

 

Terugkerende Marvel personages

WandaVision heeft vele verrassingen voor ons. Er zijn 2 oude Marvel personages in WandaVision teruggekomen. De eerste is Darcy Lewis (Thor), zij kwam voor het eerst in aflevering 4. Ze is opgeroepen door S.W.O.R.D. Darcy is erachter gekomen dat binnen Westview zich een serie afspeelt dat WandaVision heet. Ze komt erachter dat alle inwoners van Westview andere namen hebben dan in de serie wordt vernoemd. 

De tweede Marvel personage is een hele grote verrassing voor ons. Je zou het niet verwachten, maar diegene is op bijzondere wijze opgestaan uit de dood. Zelfs Wanda schrok ervan toen ze hem zag. Wie zou dat toch eens kunnen zijn ;)

Vrijdag = WandaVision 

Elke vrijdag komt er een nieuwe aflevering van WandaVision op Disney+. Het liefst kijk je een serie, waar alle afleveringen al op staan, zoals op Netflix ook wordt gedaan. Maar dit is ook wel leuk, het is spannend om een weekje te wachten. Net zoals op de gewone tv, daar moet je ook soms wel eens een week wachten voor een nieuwe aflevering.

De eerste 5 afleveringen van WandaVision zijn te zien op Disney+. En wie zal nou die tweede Marvel personage zijn? Wie denk jij? Laat het hieronder weten in de reacties!!!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.