Fate: The Winx Saga

Gepubliceerd op 9 februari 2021 om 13:00

Fate: The Winx Saga, een serie met echte mensen en in een moderne versie. 

Het Verhaal

Bloom gaat naar Alfea, een school voor toverkunsten. Ze deelt haar kamer met 4 andere meisjes. Stella, Terra, Aisha en Musa. Tijdens haar schooltijd ontdekt Bloom verschillende dingen over haar krachten en haar verleden. De directie van de school houdt verschillende geheimen achter die langzaam door de 5 meiden worden ontdekt.

Een luchtfee genaamd Beatrix probeert ook deze geheimen te achterhalen met haar krachten. Ze ontmoet Bloom en merkt al snel dat hun dezelfde dingen hebben meegemaakt in het verleden. Maar de school is in gevaar. De directie vindt op een dag een man die op lugubere wijze is gedood door een Burned One. De Burned Ones zijn al 16 jaar niet meer gezien rondom Alfea en nu duiken ze weer op. Er komen er meer en meer. Maar ze zijn opzoek naar één persoon. En wie zou dat nou zijn....

Geen Vleugels

Voor alle Winx-fans, geloof het of niet maar de personages hebben geen vleugels in de serie. Als de personages hun krachten gebruiken komen er ook geen vleugels tevoorschijn.  Het is reëler dan in de animatieserie. Ze dragen meer normale bedekte kleding, hebben de nieuwste telefoons met zelfs Instagram erop en hun haar is niet zo lang als in de animatieseries. Toch vond ik het wel jammer dat er geen vleugels waren, je verwacht automatisch dat alles hetzelfde is als de oude versie. Maar niet getreurd want de makers van de serie hebben in de laatste aflevering nog een verrassing voor je. 

Waar is Tecna?

Bijna alle hoofdrolspelers lijken op de personages uit de animatieserie. Behalve Terra, zij is de aardfee en moet Flora voorstellen. Al lijkt ze er niet op en heeft ze ook niet dezelfde naam. Ze hebben bij Terra een hele lieve persoonlijkheid gecreëerd die om iedereen geeft. Hoe gemeen je ook tegen haar doet ze blijft altijd aardig tegen je doen.

Maar ik miste iemand in de serie. Tecna! Waar is zij? Helaas was Tecna niet in de serie te vinden. Hoewel ze een beetje lijkt op Beatrix. Een nieuwe personage in de Winx series. Beatrix is een luchtfee die speciale dingen kan doen met elektriciteit. Tecna is de fee van de technologie. Naar mijn mening heeft dat ook een beetje met elektriciteit te maken. Dus ze lijken wel wat op elkaar. Maar wie weet komt Tecna misschien wel in andere seizoenen van Winx tevoorschijn. 

Conclusie

In ieder geval vond ik deze serie hartstikke leuk om te zien. In het begin dacht ik dit wordt niks, maar met een nieuwe serie moet je er altijd even inkomen. Vroeger keek ik weinig naar de Winx series, ik vond het wel altijd leuk om de transformaties van de feeën te zien. 

Fate: The Winx Saga is te zien op Netflix. Wie was jou favoriete personage uit de serie? Laat het hieronder weten in de reacties!!!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.