Frozen Shorts

Gepubliceerd op 5 februari 2021 om 15:00

Ben jij een Frozen fan? Dan zijn dit nog 3 leuke Frozen Shorts om naar te kijken!!!

 

Frozen Fever 

Frozen Fever was de eerste Frozen Short die uitkwam. Als je naar de film Cinderella ging in de bioscoop, kreeg je als voorstukje deze short te zien.

Frozen Fever gaat over de verjaardag van Anna. Elsa heeft stress omdat ze wil dat alles perfect is voor de verjaardag van Anna. Elsa maakt Anna wakker en heeft een leuke verrassing voor haar. Ze heeft door heel Arendelle een touw gelegd die Anna moet volgen voor leuke kado's. Maar Elsa blijkt verkouden te zijn en elke keer als ze niest komen er kleine witte wezens. 

De kleine witte wezens proberen het verrassingsfeestje voor Anna te verstoren, maar Kristoff, Sven en Olaf proberen dit tegen te houden. Zal het goed aflopen?!

Olaf's Frozen Adventure

De kerst is aangekomen in Arendelle en Olaf verheugt zich erop. Er zal in het kasteel van Elsa en Anna een groot feest plaatsvinden voor alle inwoners van Arendelle. De oude traditie die Anna en Elsa moeten doen, is het luiden van een bel om de feestdagen te beginnen. Als dat is gebeurt lopen alle inwoners weg van het kasteel. Door de jaren heen hebben ze hun eigen tradities gemaakt omdat Elsa de deuren gesloten hielt.

Olaf gaat samen met Sven op avontuur om nieuwe tradities te zoeken voor Anna en Elsa. Hij gaat alle deuren langs in Arendelle en vraagt aan iedereen wat voor hun de tradities zijn tijdens de feestdagen. Zo wil hij Anna en Elsa weer blij maken en zijn de feestdagen gered. 

Once Upon a Snowman

Tijdens het liedje Let It Go werd Olaf gemaakt, maar hoe liep dat nou verder af. In deze short zien we Olaf tot leven komen en hoe hij bij Anna, Kristoff en Sven terecht komt. 

Nadat Olaf gemaakt is door Elsa, wordt hij wakker. Olaf gaat opzoek naar een neus. Hij komt bij het winkeltje Wandering Oaken's Trading Post and Sauna terecht. Oaken vertelt dat hij net alle wortels heeft verkocht, maar helpt Olaf graag naar een alternatief. Olaf probeert van alles en neemt uiteindelijk een worst als neus. 

Maar dan wordt Olaf achterna gezeten door Wolfen die de worst willen. Hoe zal dit aflopen?!

 

Deze 3 Frozen Shorts zijn te zien bij Disney+. Welke vond jij het leukst? Laat het weten hieronder in de reacties. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.