Daughter From Another Mother - Season 1

Gepubliceerd op 17 februari 2021 om 15:00

Een grote nachtmerrie voor alle vrouwen. Je bevalt, maar krijgt de verkeerde baby in je handen gedrukt zonder dat je het weet. In de nieuwe Netflix serie: Daughter From Another Mother volgen we het leven van Ana en Mariana die na de bevalling een bijzonder plan hebben.

Created by: Carolina Rivera

                      Fernando Sariñana

Genre: Comedy

             Drama

Cast: Paulina Goto 

          Ludwika Paleta

Omgewisselde Baby's

Ana en Mariana bevallen op dezelfde dag. Ze delen dezelfde kamer en krijgen meteen al een hekel aan elkaar. De baby's zijn geboren en gegeven aan hun moeder. Ana en Mariana zijn blij en hoeven elkaar nooit meer te zien.

Na 4 maanden krijgen ze allebei een telefoontje. De baby's zijn verwisseld. Ana en Mariana ontmoeten elkaar weer en geven de baby's met tegenzin aan elkaar terug. Maar het verloopt moeilijk. Regina, de baby die teruggeven is aan Mariana wil niet aan de borst. Valentina, de baby die teruggeven is aan Ana wilt niet uit een fles drinken. Ana gaat naar Mariana om Valentina te voeden. Ana krijgt een idee en vraagt of Mariana en Regina bij haar komen wonen. Mariana vindt het geen goed idee. Dan doen ze het spelletje steen, papier en schaar. Mariana wint en dat betekent dat zij en Regina bij Ana gaan wonen. 

Beide familie's van Ana en Mariana denken hier heel anders over. Ze hebben geheimen voor elkaar en dingen die ze nog niet weten over de ander. Het perfecte gezin van Mariana heeft veel regels in het huishouden waar Mariana ook aan moet voldoen. 

Originele Telenovela

Deze serie is een Telenovela, net zoals Jane The Virgin. Er gebeuren dingen die je totaal niet verwacht. Er worden meteen al baby's gewisseld. En zoals ik al zei, veel personages hebben geheimen voor elkaar. Zo heeft de moeder van Mariana al jarenlang een relatie met iemand uit Ana's gezin. En de dochter van Ana wordt verliefd op de ex van Mariana. Heerlijk zo'n serie met een telenovela stijl die van alles in zich heeft. 

Conclusie

Heel eerlijk, toen ik bij Netflix keek wat er deze week kwam. Zag ik deze serie voorbij komen en dacht dat het een Nederlandse film zou zijn :) En toen ik het keek bleek het een Spaans/Mexicaanse telenovela te zijn. Ik vond het een leuke serie om naar te kijken, met veel verrassingen erin die je niet verwacht. Ik raad Daughter From Another Mother voor iedereen aan, vooral als je van telenovela's houdt. 

Daughter From Another Mother is te zien op Netflix.