The Bold Type

Gepubliceerd op 19 mei 2021 om 13:00

Kijk mee in het leven van de 3 vriendinnen: Kat, Jane en Sutton. Die bij het bekende magazine Scarlet werken. Ze maken veel mee op het werk, vinden de liefde en hebben ieder hun eigen issues. 

Created by: Sara Watson

Cast: Katie Stevens 

          Aisha Dee

          Meghann Fahy

Vetgedrukte Gals

In het bruisende New York City werken de 3 meiden bij het bedrijf Scarlet. Een populaire tijdschrift voor vrouwen. Jane heeft een promotie gekregen als schrijver voor Scarlet nadat ze gewerkt heeft als assistent. Ze vindt het nog moeilijk om haar rol te vinden als schrijver. 

Sutton werkt als assistent, maar wil graag een baan bij de modeafdeling. Ze heeft een relatie met iemand die ook bij Scarlet werkt. Haar vriendinnen Kat en Jane komen erachter als ze Sutton zoenend spotten op straat. Sutton vertelt dat ze het geheim moeten houden anders zal dit gevolgen hebben voor haar en haar baan bij Scarlet

Kat werkt als social mediamanager bij Scarlet. Wanneer ze Adena ontmoet, een lesbische fotograaf, ontdekt ze haar seksualiteit en voelt zich langzamer meer aangetrokken tot Adena. Ze krijgen een aparte relatie met elkaar, waar het de ene keer wel aan is en de andere keer weer niet. 

A feel good serie

The Bold Type is een serie die lekker wegkijkt. Ik had seizoen 1 na 3 dagen al af. Het is typisch een feelgood serie. Buiten regen, jij op de bank met chocola, chips, wijn en The Bold Type :)

The Bold Type is een serie met niet alleen 3 meiden die een geweldige baan hebben, waar elk jong meisje wel van droomde. Het is veel meer dan dat. Het laat ook de dagelijkse normale problemen zien die iedereen wel heeft. Een relatie gaat uit, familieprobleem etc. Zelfs de bazin bij Scarlet heeft haar eigen problemen en geheimen. Die we als kijker ook zullen ontdekken in de serie. Net zoals de geheimen van de 3 vriendinnen.

Conclusie

Natuurlijk is het helemaal aan jou of je The Bold Type een feelgood serie vindt. Ik vind het zeker weten van wel. Ik raad The Bold Type zeker aan voor elke vrouw. Als man mag je natuurlijk ook kijken, maar misschien zal je het niks vinden, omdat er meer over de problemen van een vrouw wordt gepraat :)

The Bold Type is een leuke serie over 3 meiden en hun interessante levens. De 4 seizoenen van de serie zijn te zien op Netflix. En er is ook al een aankondiging geweest dat er een 5e seizoen komt. 

The Bold Type kijken: https://www.netflix.com/nl/title/80176085

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.