ZOMBIES 2

Gepubliceerd op 1 november 2020 om 16:00

ZOMBIES 2

 

Regisseur: Paul Hoen

Scenario: David Light

                  Joseph Raso

Cast: Milo Manheim

          Meg Donnelly

Speelduur: 84 minuten

 

Het lang verwachte deel 2 van de spannende film ZOMBIES. Zaterdag 30 oktober (voor Halloween) was het te zien op Disney Channel. 

Het verhaal

Seabrook is veranderd. Zombies en mensen leven samen in vrede. Maar er zijn weerwolven gesignaleerd in Seabrook. De mensen zien dit als gevaar en maken de monsterregels weer zoals eerst. Zed vindt dit jammer, omdat hij met Addison naar het bal wil . Maar dat mag nu niet meer. De weerwolven hebben een ketting die hun in leven houdt, maar de ketting is bijna op en moet opgeladen worden op een maansteen. Ze denken dat Addison de Alfawolf is, omdat zij wit haar heeft en weet waar de steen is. Zed vertrouwt het niet helemaal. De weerwolven proberen Addison te overtuigen om een wolf te worden en op zoek te gaan naar de maansteen. Zou het ze lukken om de maansteen te vinden voordat het te laat is. 

Personages 

Alle belangrijke personages uit ZOMBIES spelen ook in deel 2. Ze zijn een beetje qua kleding stijl veranderd. Addison heeft geen blond haar meer, maar wit haar dat ook nog prachtig in model zit. Wat trouwens veel beter staat dan het eerste witte haar dat leek op een natte dweil. 

We maken ook kennis met 3 nieuwe personages in de film. (Van links naar rechts) Willa, Wyatt en Wynter, 3 weerwolven die onrust veroorzaken in Seabrook. Willa, een weerwolf die niet zo snel de zombies en de mensen vertrouwd, ze is goed op haar hoede en zorgt voor de kudde wolven. Wyatt daarentegen minder, hij doet aardig tegen de mensen en tegen de zombies, maar past ook goed op de kudde. En dan hebben we Wynter. Ze is een vrolijke weerwolf en praat haar mond vaak voorbij. De weerwolven hebben een mooie style paarse kleding met bont. En hun haar donker met een beetje wit erdoor. En zo'n mooie maansteen ketting zou ik ook wel willen hebben. 

Muziek

Natuurlijk zoals in ZOMBIES zijn er in deel 2 ook liedjes te horen. Ze waren niet allemaal leuk, maar sommige wel. Ik vond de liedjes van deel 1 vrolijker dan deel 2. De liedjes van ZOMBIES hadden echt een betekenis en dat had ik bij deze film niet, waardoor ik soms mijn aandacht verloor tijdens het kijken van de film. Dat is wel jammer. Er is ook een oude lied van deel 1 terug gekomen (spoiler hahaha) in de film. Het werd een magische scene en het gevoel van deel 1 was weer terug te zien in de nieuwe film. 

Conclusie

ZOMBIES 2 vond ik zeker leuk om te zien, maar ik vond deel 1 toch mooier en origineler. Ik raad hem zeker aan om te gaan kijken, vooral als je deel 1 ook gezien heb. Het is een leuke kinderfilm voor Halloween. Maar ook als je volwassene ben en je hebt geen zin in horror maar juist in wat vrolijkheid en tegelijkertijd toch spannend. 

 

ZOMBIES 2 was zaterdag 30 oktober te zien op Disney Channel. De film is nog niet te zien op Disney + dus nog even wachten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.