Fate: The Winx Saga - Seizoen 2

Gepubliceerd op 25 maart 2023 om 11:00

Na een tijdje wachten is daar dan eindelijk het tweede seizoen van Fate: The Winx Saga. De meiden zijn terug van het weekendje weg. De hele school is veranderd en heeft een nieuw bestuur. Daarnaast zijn er rare wezens die de leerlingen aanvallen. Een nieuw avontuur wacht voor Bloom en haar vriendinnen. 

Created by: Brian Young 

Cast: Abigail Cowen

          Hannah van der Westhuysen

          Precious Mustapha 

          Elisha Appelbaum

Based on: Winx Club by Iginio Straffi

Mysterieuze wezens

De meiden proberen hun leraar Silva te redden die onterecht achter slot en grendel zit. Nadat een leerling plots wordt aangevallen door een onbekend wezen en Farah Dowling ook nog steeds niet is teruggekeerd; denken de meiden dat er meer aan de hand is. Rosalind heeft de school overgenomen en houdt iets achter wat Bloom en haar vriendinnen door hebben. Stella krijgt als straf dat ze geen magie meer mag gebruiken. Flora is familie van Terra en komt studeren op de school. Een onbekend wezen blijft de leerlingen maar aanvallen. Dan blijkt Rosalind hier iets mee hebben te maken. Bloom heeft een manier gevonden om haar moeder te vinden en zal hier alles aan doen om haar zoektocht voort te zetten. 

Flora vergezeld de Winx Club!

Flora joined the party, Whoop Whoop. Zoals ik in de eerste recensie van Fate al aangaf dat we twee personages missen, Tecna en Flora. Nou daar is Flora dan hoor. Ik dacht eerst dat Terra was geïnspireerd op Flora, maar dat bleek dus niet zo te zijn. Flora is wel familie van Terra. Dan missen we alleen nog Tecna. Dit personage is achterwegen gelaten, maar ze lijkt wel veel op het personage Beatrix.  

Dit seizoen was erg verwarrend. Er waren te veel gebeurtenissen tegelijkertijd. Silva die gered moest worden, onbekende wezens die op demogorgons leken van Stranger Things, Bloom die haar moeder gaat zoeken etc. Het tweede seizoen heeft dus geen hoofdverhaal, er waren allemaal kleine verhaaltjes en dingen die er gebeurden. Dit maakte het kijken naar seizoen twee erg verwarrend, maar het was zeker weten wel spannend. 

Forever Fate

Er waren verschillende karakter ontwikkelingen in dit seizoen. Beatrix heeft een grotere rol gekregen in het verhaal. Ze trekt meer naar Stella toe en samen krijgen ze een mooie vriendschap. Tussen Terra en Flora ontstaat jaloezie als het op de liefde neerkomt. Ja je hoort het goed, ook Terra ontmoet de liefde :). Daarbij komt het onderwerp diversiteit ook naar voren in het tweede seizoen. Zoals we in het eerste seizoen al de vleugels van Bloom kregen te zien, komt dit ook weer naar voren in seizoen twee. Alleen is Bloom niet de enige waarvan haar vleugels zullen uitslaan...

Zoals je misschien al weet is Fate: The Winx Saga series gecanceld. ONTZETTEND JAMMER... Het nadeel is dus, dat seizoen twee is gestopt met een open eind! Nou weten we nooit wat er zal gebeuren. Maar goed we kunnen zeker blijven genieten van de twee seizoenen van Fate. Helaas was seizoen twee wat minder dan de eerste. Het is zeker spannend en er gebeurd een hele hoop! Fate: The Winx Saga is te zien op Netflix. Wat vond jij van het tweede seizoen?

De serie kijken: https://www.netflix.com/nl/title/80220679?source=35

Trailer 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.